Wat heb je aan een aanbouw?

bouw

mogelijkheden wat je precies met een aanbouw kunt? Dan is dit artikel zekers iets voor jou! Een aanbouw is super handig voor mensen die opzoek zijn naar meer leefbare ruimte in huis, denk bijvoorbeeld van het aanbouwen van een garage, serre of het uitbreiden van een keuken. Je kunt dit door een professioneel bedrijven laten doen zoals bijvoorbeeld de Aanbouw Expert Amsterdam

Een investering in de toekomst

Je kunt een aanbouw zien als een investering, je creëert namelijk meer leefbare vierkante meters. Wanneer je het huis te koop aanbiedt zul je dus een hogere prijs krijgen dan voorafgaand van de aanbouw, je hebt namelijk meer te bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om je aanbouw te verhuren! Wanneer jij een stuk aan je garage aanbouwt en dit daarna ombouwt tot een studio kun je deze verhuren aan studenten of startende. Je kunt hier al snel rond de €750,- per maand voor vragen. Wanneer je van deze ruimte een officieel adres maakt is het zelfs mogelijk om hier huurtoeslag op aan te vragen, voor beide partijen een groot voordeel!

Verhoging van de waarde van het huis

Een aanbouw zorgt ook voor het stijgen van de waarde van de woning. Dit komt omdat er recentelijk aan verbouwd is en er een groter woonoppervlakte is dan voorheen. Dit zorgt er dus voor dat de woning in waarde stijgt. Benieuwd naar de stijging van de waarde van jouw huis? Check dan even de gemiddelde vierkante meterprijs in de regio vermenigvuldig dit met het aantal vierkante meters wat er aan gebouwd zal worden.

Meer ruimte in huis

Een aanbouw resulteert natuurlijk in het krijgen van een grotere ruimte om in te leven. Zo kun je dit gebruiken als opslag, hobbyruimte of zelfs als kantoor. Denk voorafgaand van het aanbouwen goed na over wat in de ruimte gaat komen. Zo kun je tijdens het bouwen rekening houden met het plaatsen van ventilatie, stopcontacten en waterleidingen. Ben je al bezig met de nieuwe inrichting voor deze ruimte? We hebben alle tips om meer ruimte in huis te creëren voor je op een rijtje gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *