Wat zijn de interieurtrends van dit jaar?

keuken

Met een nieuw seizoen wat voor de deur staat, word je misschien ook nieuwsgierig naar wat de interieurtrends zijn. Wat gaan we de komende tijd veel zien en wat laten we definitief achter ons? In dit artikel vind je wat de trends zijn op het gebied van kleur, meubels, accessoires en materialen die ook Anselm Oome, de meubelmaker uit Tilburg, vaak gebruikt. Lees zeker even verder als je benieuwd bent!

Een simpele en minimalistische stijl 

Vorig jaar zag je dat we ineens een stuk meer thuis zaten door de corona crisis en hierdoor zag je ook dat de trends qua interieur hiermee te maken hadden. We gingen van stilstaan naar hollen en even alles uit het leven halen naar weer terug naar af. Van al die ballen in de lucht houden loopt het hoofd uiteindelijk over en daarom waren de interieurtrends simpel en minimalistisch voor extra veel rust in huis. Hout is bij deze stijl een perfect materiaal om te gebruiken. Niet alleen kun je hout gebruiken op de vloer, maar ook voor meubels en voor op de wand. Genoeg opties dus!

De vintage look

Het hoeft allemaal niet te netjes en te perfect, ook niet bij jouw interieur. Dit jaar omarmen we alle imperfecties in ons interieur bij deze trend. Ook verweerde materialen zoals brons en tin zijn helemaal van nu. Veel mensen vinden de spullen en materialen die iets hebben meegemaakt mooier dan gloednieuwe en gelikte meubels en materialen. 

Smart furniture verwerken in het interieur

Ook een trend dit jaar is om slimme techniek te verwerken in het interieur. Hey Google en zet de radio aan hoor je in steeds meer huizen vaker voorbij komen. Een paar jaar geleden moesten we nog een beetje lachen bij de gedachte dat we tegen ons huis zouden praten en tegenwoordig willen we het liefst dat alles in ons huis met ons meewerkt. Deze trend zorgt ook zeker voor extra veel luxe in een woning en dat is fijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *