Wat zien wij onder mobiele surveillance?

surveillance

Een mobiele surveillance is met met een objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisatie. Beveiliging is gewoon belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor andere. Met beveiliging kan je ook vandalisme en criminelen voorkomen. Niemand wilt natuurlijk last van ongein. In een regio heb je ook regelmatig hangjongeren en ongewenste gebeurtenissen. Door voor is een mobiele surveillance ideaal. Die houden een bepaalde omgeving in de gaten door middel van een auto. Regel jouw mobiele surveillance bij SERIS!

Wat is een mobiele surveillance

Onder mobiele surveillance verstaan wij de beveiligingswerkzaamheden waarbij de surveillant de omgeving controleert door middel van controlerondes met een auto. Dit kan in een regio, wij of zelfs bedrijventerrein. Een surveillant kan binnen en buiten controles uitvoeren. Een surveillant krijgt direct de camerabeelden te zien. Zo kan de surveillant in de gaten houden of er niks raars of verdachts gebeurd. Ziet de surveillant wat verdachts, dan moet hij de locatie gaan controleren. Een mobiele surveillance kan ook op afroep plaatsvinden. Een centralist stuurt dan de mobiele surveillance op pad als ze in de meldkamer wat binnen gekregen hebben op de camerabeelden. Onder de diensten van een mobiele surveillance kan je ook de taken als observeren zien. Ze doen dus niet alleen maar controleren. Een mobiele surveillance kan ook locaties openen en sluiten. Zij zijn dan onder andere verantwoordelijk voor het regelen van het alarm en de naloop rondes. Daarnaast kan een mobiele surveillance ook nog extra dienstverlening krijgen. 

De voordelen van een mobiele surveillance 

Het werk dat een mobiele surveillance levert, heeft een hoop voordelen. Het is een groot voordeel dat een mobiele surveillance de alarmopvolging regelt. Gaat het alarm af, dan is de mobiele surveillance verantwoordelijk ervoor om daar de plaats toe te rijden. Voor een mobiele surveillance is het ideaal als er camerabeelden aanwezig zijn op de plaatsen waar hij verantwoordelijk voor is. De surveillant krijgt dan gelijk beelden te zien van de situatie en weet de surveillant wat die kan verwachten. Bij loos alarm is de surveillant verantwoordelijk om het alarm er weer opnieuw op te zetten. De opdrachtgever van de mobiele surveillance kan dan dus thuis blijven en hoeft zich dan nergens druk om te maken. Ook is er geen enkel probleem wie de deur opent en dicht doet als er iemand ziek is of verlof heeft. Een mobiele surveillance is ook geschikt voor taken zoals, de deuren openen. Lijkt jou het nou leek om deze taken uit te voeren? Kijk dan bij werkenbijseris.nl!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *